Gezocht: hetero’s met een sexleven.

De mensen van sensoa vragen het lief, dus bij deze:

Ben je tussen 20 en 30 jaar, hetero en seksueel actief? Dan wil Sensoa, het Vlaams service- en expertisecentrum rond seksuele gezondheid en hiv, graag jou aan het woord laten. Om initiatieven uit te weken voor jongvolwassenen rond seksualiteit, organiseren we groepsgesprekken over seksuele ervaringen en seksualiteitsbeleving. We garanderen volledige anonimiteit en vertrouwelijkheid bij de verwerking van de gegevens. Met jouw inbreng, kan Sensoa beter op jullie vragen inspelen.

Iedere deelnemer ontvangt een bioscoopcheque. De gesprekken vinden plaats in juni en juli 2008 zowel in Gent als Antwerpen, ‘s avonds en duren maximum twee uur. De groepjes bestaan steeds uit maximum 8 personen.

Voor verdere praktische details of vrijblijvend meer informatie, stuur je een mailtje naar ilse.vandevelde@sensoa.be

hup. u moest al bezig zijn.

One thought on “Gezocht: hetero’s met een sexleven.

  1. Hup, ik zou al willen bezig zijn, maar men veronderstelt hier dertigplussers geen seksleven meer hebben, of dat het zodanig verschilt van dat van jonge veulens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *