Boys will be boys.

Vriend B. gaat van trouwerij doen, half juli, samen met zijn Haagse Deerne. Voor het feest trekt het hele posse naar Den Haag (note to self: must book hotel), maar het vrijgezellenleven uitwuiven gebeurt hier in Gent.

En zo ga ik volgende week zaterdag voor het eerst in mijn leven naar een vrijgezellenavond van een jongen, want ik stond op het matenlijstje. En dan heb ik het dus niet over “bruid en bruidegom vieren samen hun vrijgezellenavond” (dat heb ik al eerder gedaan) of “de twee feestjes komen laat op de avond samen voor een afsluitende fuif” (dat is bij zowat iedereen zo) maar echt een jongens-vrijgezellenfeestje. Er zijn allerlei jongensachtige plannen, waarover ik niks kan zeggen want B. leest mee, en er is een gastenlijst van jongens. En ik dus.

ik heb er zowaar een beetje stress over. Twijfels alom. Kan ik wel boeren laten op commando? En moet ik nu vettige klap leren uitkramen over de wijven? En vooral: wat moet een meiske in godsnaam aan voor zo’n gelegenheid?

2 thoughts on “Boys will be boys.

 1. Normaal gezien is de enige uitgenodigde vrouw de stripper.
  Dus veel kleren moet je alvast niet aan 🙂

 2. Grappig dat mijn Haagsche Deerne mij wees op deze blog – ik liep even achter. Wees dus gewaarschuwd, i.: ook zij leest mee. Dus, mocht jij effectief uitgenodigd zijn als stripfiguur van dienst, zoals ViSSiE hierboven schaamteloos suggereert, zal de Haagsche Deerne op zijn minst ook aanwezig willen zijn :p

  En trouwens, zelfs de datum was voor mij nog een geheim, lieve i. Dus daar heb je je mond alvast voorbij gepraat. Verder kijk ik met evenveel afgrijzen als jij uit naar die jongensachtige plannen. Ook ik kan geen boeren laten op commando…

  En wat moet ík in ‘s hemelsnaam aan op die avond?? Heb je daar al eens aan gedacht??

  Stress!!

  🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *