Oreo Olé.

Fokke gaat zo jaloers zijn jong. Bij ons in het tankstation staan de oreo’s namelijk in reclaam. Het is niet veel geld, dat weet ik nog. Drie voor iets ofzo, ik was te gefocust op mijn kinder bueno om het te onthouden. Maar niet alleen om die reclame gaat hij jaloers zijn, gewoon al om het feit dat ze hier uberhaupt verkocht worden.

Oh, ik ben er niks mee, want ik lust geen oreo’s. Maar als ik ze zou lusten, dan zou ik maar 50m moeten fietsen om er te halen. Het is bij deze definitief: Antwerpen is de laatste plek op aarde waar ze die vuile koekskes *niet* verkopen..

11 thoughts on “Oreo Olé.

 1. doet mij zo denken aan die koekjes die ze bij den turk bij de vleet verkopen. t Kind heeft gewoon een andere naam. Iets turks dacht ik.

 2. Als je ‘r in het Antwerpse zoekt: in de Amerikaanse winkel (America Today, geloof ik) in de zijstraat aan het standbeeld tussen de Keyzerlei en de Meir. Et voila. Uw koekieverslaafde vriend zal misschien blij zijn?

 3. blijkbaar zijn ze op best veel plaatsen te koop. behalve de plaatsen waar ik kom.
  ik moet dus mijn supermarkthorizonten verbreden.
  en dat zal ik doen.
  alles voor Oreo’s.
  wat ik niet snap is dat je ze niet lust.
  HEILIGSCHENNIS!

  kinder bueno?
  kinder bueno mag nog niet ruiken aan de schaduw van de veruit superieure OREO!
  Oreo: het uberkoekje.
  geef Oreo’s nog een kans!

  ok, genoeg.
  ik ga nog wat oranje M&M’s eten.

 4. Bij de gb heb ik die koekjes ook al gekocht maar je moet er wel wat beweging voor over hebben – ze liggen op het onderste of het bovenste rek, goed weggestoken..

 5. Ik heb uit Spanje een verzameling van het aller lekkerste koekje meegebracht:

  Gewone oreo’s (in Belgie in de rode delhaize terug te vinden)

  Witte oreo’s, hetzelfde koekje met witte chocolade er rond

  en met melk chocolade omhulde oreo’s.

  ze zijn nog lekkerder. Ach, heb ook 2 potten met mini’s gekocht.

  mmmmmm

 6. De American today in Antwerpen is gesloten tot 21 augustus 2008. Daar gaan mijn Oreo koekjes…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *