De laatste.

Getallen die voorbij zijn.

Drie. Aantal examenweken.
96. Aantal mondelinge examens.
106. Aantal schriftelijke examens.
89. Aantal praktijkexamens.

Vandaag hebben de laatste 25 studenten hun eerste zittijd bij mij afgelegd. Ik ben best trots, want die 25 zijn de enige examens die ik nog moet verbeteren, en dat betekent dat ik de afgelopen weken zeer flink ben geweest: netjes alles gecorrigeerd op het moment dat het binnenkwam en gestaag doorgewerkt, zonder pauzedagen en uitgaan.

Nu nog die 25 dus, dan punten ingeven maandag, dan delibereren, proclameren, feedback geven, tweede zits opstellen en de planning voor volgend academiejaar opstellen. En dan, op 6 juli, ga ik vijf weken met vakantie. Wahey.

One thought on “De laatste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *