Dag 5 – dag 1 van VIJF

Allright, de kop is eraf. Het bakske zat vol, de sfeer zat goed en de stress van de komiekers was eigenlijk niet echt nodig: het was goed, bij allemaal.
Daarna nog naar de Minor Swing getogen, wat best grappig is, aangezien we daar gewoon in het jaar ook altijd zitten. Gentse Feesten, wat is dat?

5 thoughts on “Dag 5 – dag 1 van VIJF

 1. Ik ben heel tevreden! Ik heb geen ervaring met comedy en toestanden, maar ik denk dat ik sedert gisteren een nieuwe bezigheid gevonden heb (allez, gaan kijken he)
  Merci, Ilse, merci Vijf. Snif!

 2. uien ‘enk was den besten van den anvond en jodenmoppen gaan er bij mij altijd in, dat ‘m dat dus niet schrapt!

  ywein segers vond ik idioot en na de voorstelling vond ik zijn geklungel best wel amusant: veel beter dan die begijn: al kon die ali wel goed nadoen :-)))
  gunther is ook top zoals altijd en wim helsen daar ga ik nooit aan zijn denk ik
  al bij al blij dat ik geweest ben! ik kijk uit naar karton that’s for sure!

 3. Mijn gezelschap en ik waren het eens dat uw liefste veruit de beste was van die avond! Goed genoeg om me te overtuigen om een ticketje te kopen voor Karton. Hoera!

  Henk’s uitmuntende prestatie verwonderde me ook niet. Biologen zijn heel toffe en getalenteerde mensen. Biologen zouden dan ook ten allentijde verafgood moeten worden, biologentempels moeten worden opgericht, biologenverjaardagen zouden verplichte feestdagen moeten worden en de gehele bevolking zou een financiële bijdrage moeten leveren aan een bioloog naar keuze. Want de wereld zou waardeloos zijn zonder biologen (en leerkrachten en combinaties ervan).

 4. Ik ben al twee keer geweest en gisteren heb ik ook echte comedygroupies gezien. Amai, dat die bestaan en al! Zo met gigantische Wim Helsenbadges en over iedere deelnemer een documentatiemap. Enfin, misschien zijn het gewoon twee meisjes die hun doctoraat aan het voorbereiden zijn over comedy, maar daar leken ze me net iets te jong voor.

  Ik vind ze alle vijf goed, allemaal op een andere manier, en ik vind dat iedereen in het najaar moet gaan kijken! Hoor mij bezig, ik begin zelf al groupiegedrag te vertonen. Hoewel mijn grootste idool ter plaatse toch Ilse is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *