Top-avond

Het is hier even stil geweest, wegens het hoofd stond op andere dingen, maar laten we bij deze maar opnieuw de draad opnemen. Te beginnen met de top-avond van donderdag: de allereerste Joker Comedy Night, georganiseerd door Fokke en Xander.
Top-avond, zoals Fokke dat zegt. Lekker gegeten, goeie sfeer, veel leute, een tof publiek en vooral een schitterende line-up van comedians. Ik denk dat er niemand in de zaal zat die zich niet ongelooflijk heeft geamuseerd.

Voor herhaling vatbaar, jawel.

3 thoughts on “Top-avond

  1. Vanuit het verre Sint Joris ten Distel zijn ook wij erbij geweest. Het was top maar jammer genoeg moesten we in de pauze al naar huis (de rest hebben we dus gemist) want onze babysit zat te wachten.

    Volgende keer in het weekend aub?

    Grtjs

  2. ja ik moet dringend een nieuw sTOPwoordje verzinnen.
    maar het was inderdaad een zeer geslaagde avond.
    mede dankzij jou!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *