Ready. Set. Go.

Ik was vorige week al even langs school geweest, om een paar zaken op te pikken, maar vandaag is het officieel weer begonnen. Tweede zit afgenomen. Kop koffie gedronken. Document voorbereid voor morgen. Het nieuwe academiejaar is begonnen, met een verse lading studenten binnen een paar weken, nieuwe stukjes cursus, een boel nieuwe ideeën en vooral een vreselijk boeiende lesopdracht. Voor het eerst een groep thesisstudenten enkel voor mezelf, twee projectgroepen die een semester lang rond diversiteit gaan werken, na een jaar onderbreking opnieuw een stage-opdracht (de laatstejaars, wat het nog leuker maakt. jeej!) en het tweede jaar dat start in ons nieuwe curriculum. Een nieuw project ook, en opnieuw mentorenopleidingen.
De eerstes, dat is nu de tweede keer dat ik ze heb, dus ik kan de boel een beetje fine-tunen dit jaar. Het wordt beestig druk, alweer, maar ik heb er echt zin in. Laat maar komen, dat nieuwe jaar.

One thought on “Ready. Set. Go.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *