De grens tussen achttien en vijftig.

Dit weekend heb ik een paar keer gedacht: kijk zie, we zijn precies achttien jaar. Vrijdag, bijvoorbeeld, toen we om drie uur nog aan de toog van het — na al die jaar nog steeds — leutigste café van Gent hingen, in het gezelschap dat eigenlijk onveranderd is. Of gisteren, toen we om half vier nog rondhingen op de poolparty in het exotische Lovendegem.

Vandaag echter voelen we ons niet *zo* jong. Ergens deze nacht ben ik van tien jaar jonger naar twintig jaar ouder gegaan, om precies te zijn. Het is genoeg uitgeweest voor een paar weken, denk ik.

2 thoughts on “De grens tussen achttien en vijftig.

  1. Zwijgtstil, ooit komt een dag dat je op zaterdagavond niets liever wil dan thuis voor de buis blijven liggen. *Ik kan het nog steeds niet geloven*

  2. volgens mij zijt ge bloodgesteld aan buitenaardse stralen.. ofwel een alien obduction meegemaakt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *