De frietketel.

Voor het eerst sinds jaren zijn we gisteren in De Frietketel beland. De beste frituur van Gent, nog steeds. Je moet er pokkelang wachten maar de fantastische frieten en de huisgemaakte tartaar en garnaalkroketten doet dat zeer snel vergeten.

7 thoughts on “De frietketel.

  1. Een vriend van mij was onlangs ook lovend over ‘De Frietketel’. Ik zeg: “Ah, de frietketel! Als je er nog eens komt, doe Gilbert dan de groeten van mij, ik ging daar 2 keer per week toen ik daar op kot zat.” Zegt hij: “Eh, ik ga daar al 10 jaar en ik weet echt niet wie Gilbert is.”
    En plots voelde ik mij héél, héél erg oud.

  2. Wij gaan vanavond! Niet dat dat een zeldzaamheid is, we wonen er veel te dichtbij om gezond te zijn.

  3. en serieus?! hoe lekker is die hun vegetarisch stoofvleessaus?? illegaal lekker i tell you! Zo lekker dat ik het zelfs hamster als ware het oorlog. Ik koop meestal 8-tal pottekes als ik nog’s in gent ben en vries ze dan thuis in….moet ik trouwens DRINGEND nog’s doen!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *