Bon.

Bon. Goed. Het is herfst, ik weet het, dus het is allemaal normaal dat het afkoelt. Maar toch: het is koud in huis. We hebben geen verwarming. En er is geen warm water momenteel. En het tocht. En er moet nog steeds chappe komen. En ik weet niet wat ik nog kan klaarmaken in de wok.
En mijn schouder doet zeer, dat ook. En ik ben moe. En ik heb veel werk. En ze maken lawaai beneden.
Om maar te zeggen: ik heb het een beetje gehad, momenteel.

Boehoe verbouwingen! Boehoe ontwrichte schouders! Boehoe werk en lawaai!

7 thoughts on “Bon.

 1. Verbouwen kan vreselijk zijn. Wat ik doe tijdens dipjes:

  1) Kijken naar de foto’s van hoe het was toen we het huis gekocht hebben en vergelijken met de huidige (veel betere) toestand.

  2) Sauna + massage reserveren in aqua azul.

  3) EGO-folder in mijn mailbox openen(de folder waar in ik alle mails bewaar die bijdragen aan mijn ego. Fanmail, proficialmails en stoefmail.) en lezen tot ik mij beter voel.

 2. Zolang ze lawaai maken beneden gaan de zaken vooruit dus blij zijn dat er lawaai is .Ik hoop dat de mannen een beetje op schema zitten dan zal het toch wel niet meer zo lang duren zeker .Ik zal blij zijn als ik hoor dat de ramen en de verwarming er zijn en de keuken en de vloer en.. nog een beetje geduld . En ook hier is warm water en al , dus …

 3. en sinds gisteren weer lid van de club… het warmwaterprobleem hebben we tijdelijk al kunnen oplossen. de schouwen zijn er al uit (mmm roetstof!) en vandaag beginnen de stutwerken (of hoe schrijf je dat).

  diep ademen en alles negeren, dat werkt voor mij.
  en inderdaad leven in’t vooruitzicht dat “ja maar als het af zal zijn hee” (ik zeg dat al 14 jaar, ge kunt nagaan)

 4. Als het een troost kan zijn: wij zijn ons huis ingetrokken zonder verwarming toen het buiten stenendik vroor. Met het enige bijzetkacheltje dat we rijk waren slaagden we erin binnen een temperatuur van 13°C te bereiken.
  Is het niet meteen al een beetje warmer bij jou?

 5. Wel, hier is gezelligheid, warmte, een slapende hond aan uw voeten, en een prima kookvuur en oven. Daarmee wil ik maar zeggen dat jullie hier gerust ook een avond stofvrij en behaaglijk warm mogen doorbrengen. Je moet maar laten weten wanneer, zoals bv vanavond of zo. Ik meen het.

  Oh, en ge moogt dan ook altijd de stoomdouche gebruiken, ideaal om op te warmen als ge zo door en door koud zijt. Serieus, kom af.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *