Karton.

Ondertussen zijn we een klein beetje bekomen van een stormachtig weekend hier ten huize. Zowel première als tweede dag waren uitverkocht en de reacties achteraf waren heel enthousiast en warm. Het meest gehoorde was: ik vond Loebas goed, maar dit is toch een stukje straffer. Merci aan iedereen die is afgekomen, en voor jullie liefde en applaus.

Verder toch even aan de mensen die zich ondertussen al twee dagen het hoofd breken over waarom de voorstelling Karton heet:
1. Lees de brochuretekst
2. Fake rock’n roll, iemand?

Het is niet omdat er geen tien keer het woord “Karton” gebruikt wordt dat het er niet inzit. Net zoals: het is ook niet omdat er geen neonreclame wordt aangestoken met “hierzie, een boodschap” dat er geen boodschap inzit. Aha. Denk daar maar eens over na.

Alleszins: vree trots op mijn vent, alhier. En ook duivels content dat het gepasseerd is en het leven nu verderkan.

4 thoughts on “Karton.

  1. Ik heb die recensie ook gelezen en ik vond ze ook redelijk bekrompen. Ik heb genoten. Ik doe dra een poging om dat allemaal in woorden te gieten.

  2. Ja kan niet zeggen dat ik niet heb gezegd he!
    Altijd duidelijk een verhaallijn en boodschap/moraal zeggen op het einde dan zijn ze content!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *