Dingen die ik mis sinds we verbouwen.

1. Koken. andere dingen dan wok en microwave-zaken. Pasta, dingen voor in de oven, stoofpotjes
2. Ruimte. Als er een verdieping van uw huis wegvalt, dan is alles opeens zo beperkt. Punt drie hangt daarmee samen.
3. Orde. Niks heeft zijn eigen plaats, er zijn geen kasten genoeg om alle spullen in te stoppen. Ik heb geen bureau, want daar staat de frigo en de zetel opgeslagen. Dus ik werk aan de tafel waar we eten.
4. Stilte. Er is altijd gerommel in huis, hoe rustig onze bouwers ook zijn. Gerommel van zeven uur ‘s ochtends
5. Warmte. Het is nog steeds koud in huis, hoewel we in aparte kamers al kunnen verwarmen.

2 thoughts on “Dingen die ik mis sinds we verbouwen.

  1. Ik wil je mijn keuken wel eens lenen, graag zelfs. Ik ben al lang blij dat morgen onze kleerkast wordt geleverd, de living een kleur heeft en de helft nog steeds in de eetkamer staat. Voorlopig doen we het zonder tafel en stoelen, maar he, we hebben stoelen aan onze keuken.

  2. beu. dingen die ik beu ben sinds we verbouwen: stof. overal. altijd.
    ook als ge een natte vod onderaan de trap legt, als er 2 doeken voor de deur van de werf hangen (een binnen en 1 buiten) en als ge alle weken 2 keer met de stofzuiger rondloopt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *