Er is iets fout met de wereld.

In Louis Louise, het nieuwe soapdingske van de VTM, zit een meiske, Kaat. Die wordt voorgesteld als het lelijke, dik meisje van den hoop. Ze heeft denk ik maatje 36 en ze is de schoonste van den hoop. Ofwel is er iets verkeerd met mij, ofwel met de wereld van de soapdingskes. Wat denkt u?

10 thoughts on “Er is iets fout met de wereld.

 1. Kaat is inderdaad geen lelijk eendje maar wel een onnozel kipje door haar gebrek aan zelfvertrouwen.

 2. ik vind die katja hertogs (het naieve receptionistje wel enorm * 🙂 en bieke illegems nog altijd al van in mijn pubertijd lol

 3. ik volg da soapke nie en kan die foto zegt eigenlijk weinig omdat iemand het toch van zijn uitstraling moet hebben vind ik.
  afijn, is schoonheid niet subjectief (in zoverre dat sommige ingestampte schoonheidsidealen ons beoordelingsvermogen niet vertroebelt).
  maar t da blozend kriekske lijkt me meer ‘apart’ dan de rest van de vrouwelijke cast.

 4. slekkevet! lelijk als de nacht!
  (ik heb eigenlijk niet gekeken noch op de link geklikt, maar vooroordelen mogen geen probleem zijn, toch?)

 5. Yep, leutig en schoon madam.
  Maar ze wordt ook voorgesteld als dedie die dénkt dat ze lelijk is en als dedie die altijd gepest wordt door de chi-chi-bitchen van de bende.

 6. Vind alle anderen inderdaad wel chichi’s, die een schoonheidsideaal volgen waar ik totaal niet mee akkoord ben, maar kom… Jana is de knapste volgens mijn mening, maar Kaat heeft ook wat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *