Uwged8 – op gang.

Zo, ik heb een paar weekjes afgewacht om schaamteloos reclame te maken, tot het spel goed op gang kwam, maar nu stel ik met trots voor: het nieuwe project van Het Project. Uwged8, zo heet het kind, en ja hoor: daar heeft u meteen een mega-hippe naam die de youngsters aanspreekt. Zo met sms-taal en al. Wahey.
Uwged8, dat zijn iedere week 8 nummers (de acht heeft dus een betekenis, wij zijn geen nitwits…) van Gentse bodem, gekozen door — jawel — uzelf. De nummers zijn te beluisteren op Gentblogt zelf en er staan linkjes bij voor de mensen die al gaarne eens van kliklik mogen doen.

Vandaag is de derde verschenen, met onderaan een hoop tips. En u kunt tot zondagavond stemmen voor de nieuwe, die dan weer — u raadt het al — volgende dinsdag verschijnt. De regels zijn eenvoudig: minstens één van de groepsleden woont of studeert in Gent.

U kunt dus zelf stemmen. Als u een groepje heeft kunt u uzelf als suggestie opgeven op ons redactie-adres en komt u misschien in de tips. U kunt ook uw volledige fanbase oproepen om voor u te stemmen, en met vrolijk uitgedoste groupies een flyeractie ondernemen in de veldstraat. Kwestie dat Tomadde niet de enige is die de groepkes kiest, elke week. Allez hop, u moest al weg zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *