Koopt uw keuken bij uw maten.

Serieus. Ik zou dat iedereen aanraden. Er waren namelijk een paar dingen niet helemaal in orde in de installatie van onze nieuwe keuken en dus belde ik Toon, van eurokitchen jawel. En ook Toon waar ik ook mee in de chiro, op’t school en in de carpool heb gezeten, vroeger. En dus belde hij de installateur, die langskwam en bekeek wat er fout was en vervolgens opnieuw naar T. opbelde. Want dat moest blijkbaar. “Zeg, ik ben hier bij uw kameraden é. ik ga dat vandenavond nog allemaal in orde maken”.

haha! old school networks rule!

3 thoughts on “Koopt uw keuken bij uw maten.

 1. als er ne politieker dat doet, dan is ‘t kot te klein, maar als ze er zelf voordeel van hebben, dan kan alles…
  Niet persoonlijk bedoeld, maar toch…

  Dit noemt men niet ‘old school networks’, dit noemt men vriendjespolitiek. Het begint met zoiets kleins, maar waar stopt het. Het zou gewoon niet nodig moeten zijn dat je iemand kende van vroeger om dit snel in orde te krijgen. Dat zou vanzelfsprekend moeten zijn.

  Sta er gerust eens bij stil dat omdat die man dat onmiddellijk voor jullie in orde bracht, iemand anders misschien wel langer moet wachten op een herstelling of installatie, terwijl die anderen misschien wel een afspraak hadden.

 2. Ik denk dat dat daar altijd snel in orde komt , voor vrienden of niet , die mensen doen hun best !

 3. niemand heeft langer moeten wachten, hij is ‘s avonds na zijn gewone klanten gekomen.
  Het zou inderdaad voor iedereen zo moeten zijn, maar ik ben toch ferm blij dat iemand met kennis van zaken het voor mij opvolgt.

  Wij hebben tot nu toe trouwens — één iemand niet meegerekend — van geen enkele aannemer mogen klagen, kameraad of niet. En daar heeft een mens soms minder geluk mee. Zie maar hier. ik kus mijn beide pollekes dat wij altijd met mensen hebben gewerkt die te vertrouwen waren. want dat weet ge niet van tevoren. behalve als het kameraden zijn, natuurlijk, want die kent ge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *