A weekend from hell.

Ik ben er vroeg voor opgestaan, maar het mag niet baten. Ik zit met een kop koffie naar mijn scherm te staren en te bedenken wat ik allemaal nog kan doen *voor* ik eraan begin. Want alles, jawel: alles, is leuker dan dit papierwerk.
En ik weet dat ik er niet onderuit kan. En dat ik het zelf moet doen. Als ik op de administratieve nitwit met wie ik huis en sponde deel moet wachten, dan gebeurt het immers nooit. En ik weet ook dat het nu moet gebeuren. Deze week is het december en alles moet rond zijn voor 2009 begint. Iets met inkomengrens en blahblah.

Iemand ervaring met renovatiepremies aanvragen?

4 thoughts on “A weekend from hell.

 1. Ja, en is helemaal niet zo moeilijk hoor, en als dat van mij komt, dan is het écht niet moeilijk…Heb je de papieren al of moet je die nog gaan opzoeken op het web?

 2. Mijn liefste heeft dat gedaan, veel papiertjes, vooral Stad Gent was erg (isolatie) iets met een mailtje voor je het formulier krijgt maar al bij al viel het wel mee hoor. Bij imewo betalen ze super rap en ook bij de Vlaamse sturen ze al gauw een brief, eerst om te verontschuldigen dat het nog even gaat duren en dan om te zeggen dat je binnen x maanden geld kunt verwachten.

 3. voornaamste is indienen, ook al weet je dat je dossier niet volledig is want dan krijg je een dossiernummer en een stempelke (dat het in 2008 binnen is gekomen).

  maak van alles -net voor je het uitstuurt- een kopie. hou die goed bij… dingen durven verloren te gaan…

  noteer al je dossiernummers én alle mensen die op de correspondentie staan, als je ooit telefonisch je dossier moet opvolgen scheelt dat al snel 15 min. wachtlijn.

  alles dubelchecken voor je de dingen opstuurt, want je moet vele dingen in meerdere kopieën binnendoen (iedereen wil een kopie van je gezinssamenstellingsattest).

  en geduldig zijn…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *