Laatste. Eerste.

Veel laatstes, tegenwoordig, zoals altijd op het eind van het jaar. Vanavond de laatste avond dat we televisiekijken op de chappe (morgen wordt de plankenvloer gelegd). Deze maand de laatste zonder werkblad in de keuken (gepland voor binnen een week of twee). Dit was ook de laatste maand dat we veel centjes op onze rekening hadden (verbouwen, dat is gelijk een donker zwart gat waar uw geld in verdwijnt) en de laatste werkmaand van één van mijn favoriete collega’s.

Volgend jaar wordt het jaar van de eerste keren. De eerste keer een nieuwe teamleider. De eerste keer in een huis wonen dat 100% naar onze zin is. En de eerste keer sinds 3 jaar weer op reis gaan.
En misschien wel het meest ingrijpende: de eerste keer dat mijn lief een eigen televisieprogramma heeft. Acht weken na elkaar. The times, they are changing.

6 thoughts on “Laatste. Eerste.

  1. Tvprogramma, nu zijn we curieus natuurlijk!

    Wij zitten ook weer tussen de verbouwmiserie. Of hoe noem je het anders al je boterhammen ‘s middags naar cement smaken, lol… Ben al blij dat ik vandaag kan komen werken, lekker warm en stofvrij…

  2. Dat ge op reis gaat ? Ik vind dat ook gevaarlijk, dat zomaar op uw blog smijten. Voor dat ge het weet zijn ze met uw nieuw werkblad weg. En met uw tv.

  3. het was heeltegans een graptjen op uw lief zijn ‘gevaarlijke zot’
    maar dat had je wellicht wel door

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *