Zonde van de zendtijd.

Ha. de persconferentie is afgelopen, dus mogen we er eindelijk over schrijven. Zonde van de zendtijd, zo zal het canvas-programma van mijn lief gaan heten, begin januari. Een programma op de lichtbak, jawel, en dat is meteen de reden van die rare blogberichten en vreemde foto’s in zijn online leven, de laatste tijd. Ook in het echte leven doet hij nog iets vreemder dan gewoonlijk, maar dat kan ook toeval zijn.

Aniehoew. De site is nog niet actief, maar ik link hem toch — for future reference. Zonde van de zendtijd. Hij doet het natuurlijk niet alleen, daar in de grote boze media-wereld, maar met een hele redactie en een fijne co-presentator, Bert Gabriëls. (kijkt, ik heb een persfoto gepikt.)

Zonde van de Zendtijd wordt een humoristisch mediaprogramma, en is vanaf 5 januari elke maandag om 20.40 (na Terzake) te zien op Canvas. U kunt echter ook gewoon live gaan kijken. Zwaaien naar uw mama in de camera en de groetjes doen, u kent het wel. De opnames vinden plaats in studio 3 op de VRT (u kunt niet missen, het is aan die grote toren waar massa’s allochtone gezinnen wonen, aan de schotelantennes op het dak te zien) en starten om 20u00. U wordt verwacht om 19u15 voor hair en make-up (of voor de opwarming, dat kan ook, maar ik stel de dingen graag glamoureus voor)
Alleszins:
dinsdag 30 december, vrijdag 09 januari, vrijdag 16 januari, vrijdag 23 januari, vrijdag 30 januari, vrijdag 06 februari, vrijdag 13 februari, vrijdag 20 februari en vrijdag 27 februari. Gratis en voor niets, inschrijven via zondevandezendtijd@canvas.be.

PS: facebook. fan worden.

7 thoughts on “Zonde van de zendtijd.

  1. oh oh ik ben benieuwd. helaas geen teevee meer dus ik zal eens in het echt moeten komen zien.

  2. Kheb er al wat van gemonteerd en gezien. Ben zeer benieuwd naar het totaalconcept met studio erbij.
    PS Willy Sommers was geweldig……..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *