Vakantie.

De vakantie is begonnen zoals ik dat wilde. Geslapen, gekookt en gelezen. Veel meer energie heb ik niet momenteel, dus geen wilde uitbarstingen en woeste fuif-avonden, zoals dat een paar jaar geleden ging bij het begin van elk verlof. Gewoon mijn zachte zetel in mijn stofvrije living en een niet te moeilijk boekje. En lekker eten maken in onze keuken, mét werkblad sinds vrijdag. Uitgebreid eten, samen met mijn lief, die ook thuis is dit weekend (wat maanden geleden is) en daarna weer met mijn boek in de zetel. En dan na een paar uur in slaap vallen, ver na middernacht zachtjes aangespoord worden om mijn slapend lijf naar het bed te verhuizen en daar verder slapen. Tot ik vanzelf wakker wordt word.

Morgen begin ik te verbeteren, maar vandaag maak ik er nog zo’n dagje van.

3 thoughts on “Vakantie.

  1. Tot ik vanzelf wakker word. Nog even een herhalingsles: ik word, jij wordt, hij wordt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *