Cecemel hot.

Soms ben ik echt zwaar onder de indruk van de invloed die marketeers op mij hebben. Hier op Kerygma stoer doen, ja, over dat ik niet moet hebben van reclame, maar van zodra de eerste berichten verschijnen dat er chocolis-dingen voor de senseo uitkomen, staat i. in de GB hongerig te zoeken. Naar cecemel hot. Daarzie, gratis reclame. We doen daar niet moeilijk over als er chocolade in het spel is.

En als we er dan eindelijk aangeraken is enkel een starterspack (met een ding om de pads in te steken en vier vullingen) niet genoeg, neuneun, er wordt meteen ook een doos extra vullingen gekocht. Ziet dat het lekker is en ze geraken weer door hun voorraad in de winkels en ik zit zonder. Stelt u voor. Wat dan? AHA! Paniek. Extra vullingen dus.

Thuisgekomen moet het dan onmiddellijk geprobeerd, dat spreekt. En volgens mijn aubergine leerstijl is het evident dat ik de gebruiksaanwijzing al in de vuilnisbak had gepropt bij het openmaken van het doosje. Hoe moeilijk kan het zijn, denk ik dan? Doosje open, knopke duwen, klaar. Niet dus: de eerste kop was vuilbruin water.

Maar de tweede. Die waar ik wel de gebruiksaanwijzing had gelezen. Man, dat was lekkere chocolis. Ge moogt allemaal eens komen proeven.

15 thoughts on “Cecemel hot.

 1. Ge moogt mij eens komen tonen hoe dat werkt. Een starterspak gekocht maar het ding past niet in mijn senseo. Langs alle kanten geprobeerd: nie willen, hé!

 2. ze verkopen nu de padhouders (apart) voor Cécémel bij Blokker heb ik vandaag gezien.
  Ik wacht op de Light-versie (typical me).

 3. ik gebruik nu trouwens ook een padhouder voor losse koffie omdat ik dan verse gemalen koffie kan gebruiken. Veel gepruts met die losse koffie (er valt altijd wel wat naast bij het inscheppen) maar ik heb veel over voor een tas goei straffe koffie.

 4. De pad voor mijn model Senseo komt pas in januari op de markt. Moet dus nog even wachten 🙁 En Lien, zijt ge zeker dat ge het goede model voor uwen Senseo hebt (kijkt eens op de website: er zijn vier modellen, afhankelijk dus van uw soort Senseo machine)

 5. De eerste keer was het bij mij ook mislukt. Maar nu het wel lukt vind ik het ook wel lekker. De truc is trouwens om zelf de bovenkant van de senseo een beetje toe te duwen als het water loopt. Zo loopt er minder water langs de pad, en meer erdoor. Nog betere chocomelk 😉

 6. De Cécémelversie nergens gevonden. Dan maar de Senseoversie gekocht. Allez, mijn wederhelft had die gekocht, uiteraard zonder de bijbehorende padhouder. Op zoek gegaan naar padhouder; starterskit uitverkocht bij Colruyt, niks te vinden bij Match, niks te vinden bij Delhaize en Blokker. Half Gent afgelopen dus. Uiteindelijk 5€ betaald voor de padhouder in een electrowinkel. Chocomelk gezet, niet slecht, maar ook niet lekker. Zucht. Blijkbaar moet ik dan ook nog eens het starterspak van Cécémel kopen als ik lees hoe goed die in de smaak valt, lol.

 7. Inderdaad heel herkenbaar. Ik was ook direkt naar de winkel gestormd bij de eerste reclame. Aangezien de cécémel-versie uitverkocht was, dan maar de starterskit van senseo gekocht om de periode te overbruggen. Niet bijzonder lekker, dus was het wachten op de cécémel. Nu heb ik die ook, maar echt waarzinnig lekker vind ik die ook niet. En mijn lief is er al vreselijk gefrustreerd van geraakt wegens een aantal mislukte pogingen.
  De truc bij beiden vind ik eerst wat melk opwarmen in de microgolf en er dan pas de chocotoestand in doen.

 8. Heb de pads hier al een aantal weken staan maar overal was de starterskit uitverkocht . Nu ben ik er aan geraakt , vond de cecemel de eerste keer niet te drinken maar als je de houder vooraf en achteraf goed uitspoelt en inderdaad een beetje bijduwt is het echt wel lekker .Toch ook eens proberen met het opwarmen van wat melk .

 9. hoi
  weet er iemand als er ook een houdertje van cecemel is voor de senseo latte select?? ik heb een starterskit gekocht maar niks past,heb op de website van cecemel gekeken en daar kan je dan nr4 bestellen maar er staat niet bij als die geschikt is voor de latte select!!

 10. hallo
  ik heb ook een senseo latte select het starterskit paste niet heb dan een mail gestuurt naar cecemel heb onmiddelijk reactie gekregen en een nieuwe cuphouder deze paste ook niet maar als het gele houdertje er af gedaan en het paste wel

 11. hallo jos
  bedankt alvast voor je reactie … het houdertje wat je gekregen hebt is dat soms de nr4 ?? ik ben op de site van cecemel geweest en daar kon je dan die nr4 aanvragen en dat heb ik dus ook gedaan,maar ik heb nog steeds geen reactie gehad!!zal dus nog moeten afwachten,of ben ik op een verkeerde site geweest ?
  grtz

 12. Krijg het vliegende schijt van die cecemel senseo shit… Helft van de tijd gewoon wat heet water… Jaja… andere houder, jaja, ligt aan de senseo… jaja tis ‘normaal’ dat je er bovenaan op je senseo moet drukken….

  NOT…

  Zelfs amateurs kunnen mooi werkende en fool-proof nieuwigheden op de markt brengen… Kijk maar naar de bedenkers. Ze gaan beter daar eerst eens naartoe in het vervolg…

  En de smaak trekt dan nog helemaal op geen kloten… Het smaakt niet naar chocomelk, het heeft er mss ooit eens naast chocomelk gelegen, maar het heeft er voor de rest niets mee te maken…

  Bedroevend…

  next…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *