In het openbaar is dat nog een ander paar mouwen.

Het went hoor, een trailer zien op de lichtbak waar uw lief in meespeelt. Thuis in uw zetel is dat na een tijd zelfs niet zo bijzonder meer.

Maar in de Mac Donalds, dat is iets heel anders, meneer. Daarvan wilt ge wegkruipen in uw Big Mac dooske, omdat ge bang zijt dat de mensen gaan kijken en linken leggen.

Gelukkig gebeurde dat niet. Misschien omdat hij een zebra-masker ophad en ik een nijlpaard. Volledig incognito, wij.

Morgen! Morgen!

15 thoughts on “In het openbaar is dat nog een ander paar mouwen.

 1. Al effe halverwege het programma binnenvallen om te zeggen: ze zijn goooee!!! Dat met Ben Crabé en dan SOS Piet, om u kreupel te lachen, schitterend!

 2. ‘t Was deftig okee, gans het programma moeten glimlachen, af en toe toch ferm luidop, niet slecht voor een eerste uitzending. Jambers zijn blik was moeha, ‘t stukje met Ben Crabbé ook. ‘t Gezicht van uw lief vind ik gewoonweg ook grappig, ‘k weet nie waarom en Bert zijn haar mag van mij wat korter, maar dat zijn belachelijke details om te vernoemen zeker 🙂

 3. proficiat ‘t was super. goed gelachen en dat doet deugd. ben echt benieuwd naar de reactie’s

 4. Een heel vette eerste uitzending. Sommige zaken waren gewoonweg schitterend. Volgende week meer!

 5. Ik heb ook een paar keer luidop moeten lachen, vooral dan met ‘Francesca Van Tienen’. (ik moet weer lachen als ik er aan denk).
  Proficiat!

 6. Ook hier werd er vaak gelachen en af en toe zelfs luidop. Manlief heeft zelfs een paar keer hardop gelachen en dat doet hij niet zo snel, toch niet bij een tv-programma.

  Smaakt zeker en vast naar meer!

  Grappig ook om ‘uwe Henk eens ‘echt’ te zien en te horen eigenlijk.

 7. Ik heb alvast hartelijk gelachen deze middag op vtm! 😀 (Ter mijner verdediging: ik heb dat gezien omdat ik werkloos ben :s).

 8. Ik had de eerste uitzending helaas gemist, maar lang leve youtube! Vanaf nu volg ik het wél goed op: uitstekende eerste aflevering btw. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *