BV-coiffeurs zijn verwarrend.

Dus. Deze middag was the woman from kazachstan hier en wie haar kent weet: dat is een garantie voor eindeloze verhalen die met een korrel of honderd zout mogen genomen worden. Na een uur of wat was het mij bijzonder beu en ik slaagde er niet in examens te verbeteren, dus besloot ik nuttige dingen te doen. Naar de coiffeur, inderdaad, want ik ben een wijf en dat is nuttig voor mij.

Ik belde dus naar de man die mijn haar placht te doen en hij antwoordde dat hij tijd heeft volgende week donderdag. Boe-hoe! Als ik naar de kapper wil, dan bedoel ik NU, dat is evident.
Gelukkig had zij de oplossing: een coiffeur waar ge zonder afspraak kunt gaan.

Wist ik veel dat het een BV-kapper was, de client. Waar ge bij het binnenkomen een jeton krijgt van de vestiare (sejieus. Er was drie man, ik zal mijn vest een half uur later nog herkennen, I’m sure.). En waar er luide muzieks gedraaid wordt en de kappers van die madonna-oortjes hebben. Alsof ze ieder moment een liedje gaan zingen. Wat ze niet deden en wat ik dus bijzonder spijtig vond.

En waar niet iedereen moet betalen, dat ook. Ik wel, maar de mevrouw die ik dacht te kennen en later al googlend terugvond, die niet. En ik dacht dat de BV-korting verzonnen was. Volgens mij mag Gunter trouwens ook gratis, nu hij in Dag Allemaal zo open over zijn gevoelsleven praat.

Edoch: mijn haar is verschrikkelijk goed geknipt. En het was niet zo duur, eigenlijk. Als ge voorbij de show kunt kijken: zeer aan te raden.

9 thoughts on “BV-coiffeurs zijn verwarrend.

 1. 35 euro, geloof ik.
  ik heb nog extra spullen gekocht en was 50 euro kwijt.
  dat is een schappelijke prijs, hier in gent.

 2. Idd niet duur, was laatst bij Bizar en dat kwam op 49 euro. Ging daarvoor ook altijd bij Kaprijke maar de laatste keer hebben ze er mijn froefroe lelijk verknipt.
  BTW: ben eigenlijk ook wel opgelucht om binnenkort geen verhalen van gynaecologische aard meer te hoeven aanhoren 😉

 3. Heb me ook ooit eens laten verleiden door zo’n ‘zonder afspraak’-keten (wel niet die van u) en ik kwam superenthousiast buiten: snel en mooooooooi geknipt.

  Tot mijn coupe een kleine maand later op niks meer trok. Volgens mijn standaardkapper omdat die mannen er een andere knip-etiquette op nahouden: snel in model maar ook snel er weer uit.

  Maar dat zal bij u wel niet het geval zijn, dat spreekt 🙂

 4. Ik denk dat het afhangt van de kappers die er werken. Ik ga nu al een jaar naar een Kreatos die zonder afspraakt werkt, en ik ben veel contenter dan van al mijn vorige kappers en het is bijna de helft goedkoper.

  Kies dus voor Kreatos! *glimlacht in de camera*

 5. Bij mij is het nu bijna twee maand geleden dat ik er geweest ben en mijn kapsel is nog altijd heel tof. Al zeg ik het zelf.

 6. Very interestink. Ik heb een kortingsbon van -7.50 euro voor first-timers bij de Client, binnenkort eens proberen. Doorgaans zweer ik bij Kaprijke, maar die is de laatste tijd niet zo geschikt omdat ik mijn haar wil laten groeien, en die doet er altijd te veel af, wàt ge ook zegt. Bij de Client zullen ze wel weten wat “ne coupé Virginie van Topmodel” wilt zeggen. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *