Te koop: lief.

“Pas op, of ik ga ulder verkopen.” dat zei mijn meme vroeger wel eens tegen mij en mijn aimabele neven S. en T.. Niet dat wij zo stout waren hoor, althans ik — het bijzonder brave meiske — toch niet. Behalve de occasionele brandstichting en af en toe een vlaag van ongehoorzaamheid, waren wij voorbeeldige kinderen, jawel.
Alleszins, ik moest daar aan denken, nu mijn lief te koop staat op ebay. Hoe ik daar niet zelf ben opgekomen, zeg.

3 thoughts on “Te koop: lief.

  1. Een kind aanzetten tot brandstichting getuigt toch van een lichte karakterstoornis me dunkt 😉

  2. Den uwen is precies wel wat meer waard dan Bert. Moest ik niet zo’n arme ambtenaar zijn, ik zou ook een bodje plaatsen, ik kan namelijk wel een man gebruiken om mijn Ikea-kastjes in mekaar te timmeren. Het alternatief is dat ik mij er dit weekend zelf nog eens aan waag. Avontuur verzekerd! Gevloek ook…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *