Awoert uitgebreide kaarten.

Bon. Ik had het kunnen weten: een restaurant waar werkelijk alles op de kaart staat (van steaks over pasta naar croque tot koude schotels, langs varkenshaasjes naar vis enzovoort) en waar je dus kunt kiezen tussen tig gerechten, dat is een slecht teken. Ik nam een toast champignon omdat het me veilig leek, maar kijk: ik ben al een hele dag en nacht ziek van hun onverse eten.
Bah. Epsilon in de Sint-Amandstraat. Te vermijden.

3 thoughts on “Awoert uitgebreide kaarten.

  1. Als student ging ik daar regelmatig eten en nooit problemen gehad. Ook nooit iemand gekend die er problemen had. Maar op 15 jaar tijd kan er natuurlijk veel veranderen 🙂

  2. Hehe, vorige week ook nog geweest. De steak was de verkeerde cuisine (bleu ipv goed doorbakken) en van de 3 man zijn er ook 2 ziek geworden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *