Visserskop.

Er was een bongobon die nodig opmoest, er was een vakantie wegens de opnames zijn achter de rug. Dus reden wij naar de zee. Voor een wandeling en een heerlijk etentje. Een uitgebreid ontbijt en dan een tochtje naar de haven voor coquilles en garnalen. En daar zagen we plots de visscherskoppen van grote held vanfleteren, zodat we even door de loods heen moesten.

Een de andere kant van de loods bleek een visserscafetaria te liggen. En toen opeens was het drie uur, een theetje en wat gini later, had ik twee spellekes pool verloren en stonk mijn haar naar rook van zelfgerolde sigaretten.

Het blijft vreemd hoe de vakantiedagen bij ons altijd helemaal anders uitdraaien dan we gedacht hadden.

4 thoughts on “Visserskop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *