Some people.

Bon. Wil er iemand die kale debiel uit tetteneiland eens snel in een dwangbuis steken met een prop in zijn mond, zodat hij stopt met dwaze praat uitslaan?

Ze is te dik.
Als ze er iets wil aan doen, dan geef ik haar geld.
Ze moet op haar eten letten.

My god. Ze is misschien niet het scherpste mes uit het schof, maar hopelijk komt ze tot inzichten en laat ze die nitwit zo hard vallen dat zijn domme kop geblutst is.

6 thoughts on “Some people.

  1. Allez, ge zou toch moeten weten hoe dat tv in elkaar zit? Dat je je daar nog laat aan “vangen”, tsk…
    ‘t Is niet om pedant te doen maar ik kijk bijna nooit meer naar de treurbuis, of het is naar uwen vent omdat ik jullie ken, maar voor de rest: het nieuws, ja, soms – meestal heb ik alles al op tinternet gelezen en met betere achtergronden zonder die stomme “plaatjes” erbij (zo van die straat interviews van: “En madam wat denkt u ervan.” – kots, interesseert me geen reet wat bomma ervan denkt) en de meeste andere progs op de televies zijn allemaal zo’n opgeklopte onwaarheden dat ik er gewoon van over mijn nek ga. Ik ervaar tv al lang niet meer als “ontspannend”, integendeel ik erger me er dood aan en – dus ik kijk niet meer.
    Enige uitzondering: Top Gear (opgenomen) en, nu : “De Kolderbrigade”. Heerlijke televisie. Vroeger ook alle afleveringen van “De Collega’s” opgenomen en bekeken.
    Maar voort van de rest: al die zever tegenwoordig, niet te doen.

  2. die mannen wanen zich god daar ah ja, die eisen perfectie. En als t da nie is zal t wel iets anders zijn.

  3. Ik ben blij dat ik niet weet waarover deze post gaat en dat ik er niet over mee kan praten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *