Proper.

Gisteren vertrokken vriendin G. en ikzelf om negen uur al in Gent, om tegen tien in Leuven te zijn voor een vrijgezellendag. Vriendin B., old friend, verhuisd naar het andere eind van het land en nu op het punt van beloftes te doen over de rest van haar leven aan een meneer. Het is een leuke meneer, dus dat mag.

Dat het gaat over een vriendin van lang geleden, impliceert dat de meeste aanwezige dames onbekenden waren. En er is veel veranderd sinds we samen “studeerden”. De nieuwe vriendinnen zijn een pak properder dan ondergetekende, dat viel op. En meer geschikt om met flair thema’s als black and gold in te vullen. 17 uur later kon ik niet anders dan concluderen dat nieuwe mensen ongelooflijk veel energie van me vragen. Het was fijn om B. te zien stralen. Ik was blij G. en B. en J. terug te zien. Het was leuk tetteren met een aantal van de dames. Maar man, moe dat ik was op het eind.

En stress ook, nu: ik moet dringend een jurk uitzoeken voor het trouwfeest zelf. Want ik wil wel proper zijn, daar in mei.

3 thoughts on “Proper.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *