Daniel komt naar België!

Wie er een paar jaar geleden bij was op de Dutch Comedy Night die we organiseerden, weet dat Daniël Arends een groot standupcomedy-talent is. En hij komt naar dichtbij Gent, nu zaterdag. Jawel, nu nog in Merelbeke, in het GC aldaar, maar binnen vijf jaar voor dubbel zoveel geld in de Capitole, ongetwijfeld. Wij gaan alvast. Info en kaartjes hier.

5 thoughts on “Daniel komt naar België!

  1. Kondig dat eens wat vroeger aan! 🙂

    Zaterdag zijn we niet thuis.

    En ik wil die kerel nog wel eens terugzien, want die was idd zeer goed. Wel deprimerend dat die Dutch Comedy Night blijkbaar al “een paar jaar” geleden is. Want dat wil zeggen dat het al evenlang geleden is dat ik nog eens comedy gezien heb!

    Zo erg.

  2. Gelachen tot de tranen over mijn wangen liepen die avond!
    Hmm, nu nog een babysit vinden voor zaterdagavond…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *