Vakantie.

Dag vier van de vakantie, ondertussen, en mijn opruimwoede lijkt iets bekoeld te zijn. Dat moest ook, want blijkbaar is mijn lijf toch iets sneller vermoeid dan normaal. Een dag met én schuren in de gang, én kasten uitbreken én een etentje voor vriendjes én te lang wakker blijven, dat heeft een impact die nog dagen nazindert. De voorbije 36 uur waren dus rustig. Met veel slapen, adressenlijsten aanleggen, kaartjes schrijven en lezen. En op café zitten, natuurlijk, waar ik ook heb ontdekt dat ik eigenlijk in normale omstandigheden bier drink omdat ik na twee consumpties frisdrank grondig beu ben. Sinds zondag heb ik echter de optie alcoholvrij bier ontdekt en dat maakt mij gelukkig. Weg plakbek!

Aniehoew. Weinig nieuws aan deze kant van het wereldwijde web. Dus vertelt u eens: leuke dingen gedaan deze week?

10 thoughts on “Vakantie.

 1. Vakantie, wat is dat?

  En sorry, nog geen leuke dingen gedaan deze week, alleen maar uit werken geweest en vruchteloze pogingen gedaan om door het harnas van een puber te geraken.

 2. Mij viel dat toch tegen, dat alcoholvrij bier.
  Geen vakantie voor mij, maar toch enkele leuke dingen: voor het eerst in lange tijd nog eens gaan zwemmen en in navolging van het zoontje het kruipen op handen en voeten herontdekt 🙂

 3. Gewerkt!

  Normaal ende officieel is de borstvoeding de periode waar vele vrouwen zich een donker biertje gunnen.

  Zelf dronk ik de laatste vier maanden van mijn zwangerschap regelmatig één biertje bij de lunch of het avondeten, geen zware trappist maar een amberkleurige Kilkenny. Beetje zoet, ontspannend, en wel leuk om naar uit te kijken.

  Die superdonkere biertjes vind ik gewoon te straf.

 4. jaha, zeer zeker leuke dingen gedaan en vooral schone dingen gezien in de Nepalese bergen. de trekking was fantastisch.
  op naar de jungle van Chitwan!

 5. Vorige week zaterdag es gaan shoppen in Noe Valley zonder Nina. Zalig dat het was om eens in boetiekskes te kunnen binnengaan en op ‘t gemak iets te passen (en ook nog drie dingen gekocht). Tijd voor jezelf is “priceless” :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *