Het zijn dingen.

Op het eind van — het overigens zeer aangename — Lie To Me was er daarnet een emotioneel moment, dat abrupt werd afgebroken door een voice-over van de mevrouw die over bukake praat alsof ze hele dagen niks anders doet (en we weten allemaal dat alleen Jezus dat mag, in feite) en alweer gevleugelde woorden sprak over erecties. Boem. Weg emotioneel moment.
Eigenlijk zouden ze dat moeten verbieden: van die programma’s die in elkaar overlopen. Ik vind dat verwarrend. En ik kijk uit principe al niet naar wat volgt dan, ook al zou ik dat eventueel willen. Oh, en dan die banners voor andere programma’s die half over het scherm verschijnen. Bah.

6 thoughts on “Het zijn dingen.

  1. op uw computerscherm kun je die nog tenminste wegklicken, maar oke als dat bij de tv kon klickte misschien de helft van de bevolking alle programma’s weg 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *