Rust.

Hij stuurt een sms dat het nog wel een half uurtje duurt, daar in de hoofdstad. Dat geeft niet: ik kan overal veel beter tegen nu het officieel ook vakantie is. Uren en tijd, het doet er niet meer zo toe.

Er is eindelijk rust in mijn hoofd, sinds deze middag. Ik heb nog een gesprek gehad op school, er komen woensdag mensen solliciteren voor mijn vervanging en mijn tweede zits zitten in enveloppen in de kluis van school.
Er zou nog een vergadering komen, woensdag, maar die is nu uitgesteld tot augustus. Post-baby-tijdperk, dus geen engagementen van mijnentwege.

Rust ook in huis, ondertussen. Lief en mijn papa hebben het rommelhok tot echte berging omgetoverd dit weekend, ik ben haast door de papierwinkel heen, lien liet weten dat het wiegje terug is uit grimbergen, de adressenlijst is haast volledig en net kwam er een mailtje van de drukker dat er morgen een proefdrukje van de kaartjes mag afgehaald worden. Alles valt in zijn plooi.

Nog minder dan twee weken en het zijn Gentse Feesten. Tot dan is het plan een beetje aanrommelen in huis en veel slapen. En tijdens de feesten zelf zal er ergens een strandstoel staan met mijn naam erop, daar kunt u vanop aan. Ik zeg niet waar, de locatie wordt traditiegetrouw doodgezwegen wegens anders te veel volk. Goede gentenaars hebben maar een half woord nodig, inderdaad.

En met u? Alles in orde ondertussen?

4 thoughts on “Rust.

  1. Sophia lag altijd zó heerlijk te tukken in dat bedje dat ik me er soms bij wou gaan leggen. Edoch, het viel wat te klein uit voor ons twee. Veel plezier ermee !
    En nog eens dank aan de eigenaars van het bedje.

  2. Juij, zelfs al woon ik nu in Mechelen, ik ben nog altijd een goede Gentenaar, zo blijkt 🙂

  3. Dag Ilse

    Je kent me wel niet en ik jou ook niet persoonlijk, maar ik volg al een hele tijd jouw, bij momenten hilarische, blog. Proficiat met de zwangerschap en succes bij de nakende geboorte. Naar aanleiding van de geboorte van onze vierde spruit in juni zijn ook wij toegetreden tot blogland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *