En, Gentse Feesten?

De titel is een vraag die ik regelmatig krijg de laatste weken. En, Gentse Feesten vandejaar? En dan een meewarig lachje en een blik op mijn dikke buik. Ik geef dat toe: met een uitgerekende datum nauwelijks meer dan een week na de passage van de grote fanfare van honger en dorst is het niet gemakkelijk plannen. Maar voorlopig nog steeds een voorzichtige ja, inderdaad.
Er zijn namelijk een aantal dingen die ook hoogzwanger lukken, volgens mij. Zoals die ene uitverkoren plek met de strandstoelen, die ik elk jaar frequenteer maar die deze keer nog aantrekkelijker lijkt. Voordelen: ge kunt zitten in de schaduw, de muziek staat niet te luid en de mensen zijn er lief. En het ligt dichtbij de afstapplaats van de bus, cruciaal in mijn toestand. Daarnaast wil ik ook graag een comedyvoorstelling zien, en als ik dan moet kiezen, dan wordt het deze. Het nieuwe materiaal van Thomas is alweer zeer slim, dus het gaat een fijne avond zijn, zeker weten.

Zijn ook een waarschijnlijkheid: boottochtje langs de voorhaven en ontbijt in monasterium. Er is een aanbod om naar Gentjazz te gaan volgende week ook, maar dat zie ik nog wel als het zover is, hoewel ik wat onzeker ben over de luide muziek.

Maar Gentse Feesten, jawel dus. Een beetje anders dan normaal, maar anders is ook ok.

One thought on “En, Gentse Feesten?

  1. Wij gaan ook naar de plek met de strandstoelen, vorig jaar nog met ieniemieni baby van één maand, nu met éénjarige brok energie.
    Veel plezier tijdens de Feesten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *