Jaruh.

Gisteren was een rustige dag: eten, slapen, eten, slapen. Vandaag was het tegenovergestelde: eten, wakker zijn en huilen, eten, wakker zijn en huilen.
En vandaag was hij nog wel jarig, mijn lief. De vader van ons kleine. Gelukkig had ik al een cadeautje voorzien, achteraan verstopt in een kast. Gisteren ingepakt (een uur geprutst) en een kaartje geschreven (huilbui, dat spreekt). Hoera, geen lege handen.

Deze ochtend om half negen had ik net een kleurig tafelkleed op de tafel gelegd en Ć©Ć©n slinger opgehangen. Er lagen nog wat slingers te wachten, en balonnen, maar toen wilde de juffrouw nog een beetje eten en werd alles even op wacht gezet. En toen kwam hij dus al naar beneden, voor de fruitsapkes waren uitgegoten, de koffie gezet en de broodjes getoast. Verrassingen organiseren met een baby van negen dagen op de arm, het is me niet gegund, zo blijkt.

Ik denk dat dat vijfendertigste een fascinerend jaar wordt. Zeker weten.

8 thoughts on “Jaruh.

 1. ik denk dat de papa 9 dagen geleden zijne grootste kado al gekregen heeft van je en dat hoefde niet eens ingepakt te worden šŸ™‚ toch heel vooruitziend ben je geweest om het kadootje al te kopen en achter in de kast te verstoppen.
  het is sowieso al knap dat de aanzet voor het verrassingsfeestje al gegeven was, er hing al een slinger op en zo en de brik appelsiensap had je juist geopend šŸ˜€
  enfin, het mooie gebaar was er en Superwoman bestaat niet šŸ˜‰

 2. Vorig jaar presteerde onze kleine man het om Ć©Ć©n dag voor papa’s verjaardag geboren te worden. Terwijl hij eigenlijk uitgerekend was voor mijn verjaardag, een papaskindje van in t begin šŸ˜‰
  Veel slingers en balonnen waren er dus niet bij voor het lief, maar die vond dat eigenlijk niet zo erg denk ik šŸ™‚

 3. Het wordt heelzeker het jaar dat goede intenties meer beginnen door te wegen dan effectieve goede daden šŸ˜‰

 4. veel courage!
  Een nieuwe baby is wel even wennen. Maar je zal zien dat dag na dag alles wat meer in zijn plooi gaat vallen! Neem rustig de tijd om aan elkaar te wennen.
  Als kersverse mama en papa moet je nu eenmaal veel al doende leren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *