Eens over iets anders.

Ik was daar graag geweest, gisteren. Voor de muziek natuurlijk, maar ook wel voor Josh Homme. U weet wel, de man voor wie een deel van de vrouwelijke project-redactie + Tom toch een immense boon blijft hebben…
En omdat ik dus ook beestig curieus ben naar wat op papier mijn nieuwe favoriete groep zou kunnen zijn.

Madelien had onmiddellijk daarna een mooie foto van Josh, maar ze heeft hem al weggehaald. Volgens mij verkocht voor veel geld, en terecht, want ze trekt schoon beeldekes deze festivalzomer…

Andere foto’s hier en hier.

5 thoughts on “Eens over iets anders.

  1. Man man, ik heb zo gevloekt dat ik daar niet was toen ik vernam dat het Them Crooked Vultures waren. En dan nog eens toen All Areas maar 20 seconden uitzond van hun optreden omdat ze niet mochten. Ik denk dat het ook mijn nieuwe favoriete groep kan worden. Ben alvast heeel benieuwd.

  2. Frustratie, frustratie… Ik wist dat de kans groot was dat ze kwamen en dan nog geen ticket kopen, grmbl… Hopelijk snel een zaalconcert…

  3. Ik ben gaan kijken, en ben vrij snel weer doorgegaan. De muziek vond ik niet echt speciaal, maar misschien lagen mijn verwachtingen iets te hoog doordat ze zo gehypet werden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *