‘s nachts doen wij van verkleedfeestjes hier.

Dus.
Om half drie geef ik de baby eten en voel plots mijn trainingsbroek helemaal nat zijn op mijn dijen. ik denk eerst: toemme, het kind zit weer te blazen op haar fles in plaats van te drinken, maar neen hoor: pipi. De pamper was te klein voor de kwantiteit, blijkbaar.
Mijn liefste wederhelft had Mira om half elf nog eten gegeven en daarna was het kind als een blok in slaap gevallen. Dus had hij even gecheckt of er sprake was van veel gedoe in de pamper en toen dat niet zo bleek te zijn had hij wijselijk besloten haar te laten slapen en niet te verversen (this one is for you, Erica)
Maar goed: baby een vers dingske, i. een vers dingske, probleem opgelost.

Om half zes geef ik de baby eten en plots voel ik mijn T-shirt helemaal nat worden. Deze keer is Mira wel aan het prutsen met de fles. Melk van aan haar kin tot aan haar navel. En lachen, natuurlijk, want prutsen met de fles dat is dikke fun.
Dus: i. een vers T-shirt, baby een vers dingske.

Deze ochtend de baby in bad gestopt, om de pipi en de melk weg te wassen. Achteraf baby een vers dingske aangedaan, natuurlijk.

En u? Hoeveel outfits heeft u de afgelopen 12 uur aangetrokken?

10 thoughts on “‘s nachts doen wij van verkleedfeestjes hier.

  1. Als het in 14u mag zijn dan graag 3. Ja hoor, met een 1-jarige is die pret ook nog niet voorbij. Ooit stop je ze nog eens met kleren en al onder de sproeier in bad of douche.

  2. ‘Zindelijkheidstraining’ nog zo’n toffe party! Natte dingskes à volonté! En maar twisten met een dweil onder je voeten.

  3. Goh, ook wel wat eigenlijk. Eerst jogging met t-shirt voor thuis, dan iets deftiger voor een doktersafspraak, dan iets luchtiger om te sporten in 30 graden en dan terug jogging ter bescherming van de benen om de fretten los te laten lopen. En daarna iets dat moet doorgaan voor pyjama, natuurlijk.

  4. strijken doe ik niet. lang leve de kraamhulp, en de poetshulp.
    En wassen is de machine, dus dat valt ook wel mee.

  5. een gouden tip voor de zindelijkheidstraining zonder opkuis-ongelukjes! onderbroekje aan en daarover een pamper! Zo heeft het kindje wel het ongemak van een natte broek en zal het vlug leren van signalen te geven, en heb jij geen accidentjes op de vloer, tapijt, in den autostoel, in den delhaize :-). Tip gekregen van mijn fantastische k&g verpleegster en wordt hier momenteel met succes uitgeprobeerd!

    Hier 2 outfits gisteren: een chocomondje op een witte broek, het zou een nieuwe stijl kunnen zijn maar kheb toch maar iets anders aangetrokken…

  6. Nu je het toch vraagt, ik heb ook al eens veranderd van outfit vandaag. Om 9 uur heb ik een operatieschortje aangetrokken, zo eentje dat achteraan helemaal open is. Gelukkig mocht ik het om 12 uur alweer verwisselen voor mijn gewone outfit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *