Als ze nu nog aan een trapeze kon zwieren, ja dan wel.

Vorige week kwam lief ‘s ochtends beneden met de baby en hij had haar een propere outfit aangetrokken: een blauwe body met lange mouwen, een oranje en groen pakje met hartjes en gele kousen met sterren. Ze zag eruit als een mini-clown, weggelopen uit één of andere behoorlijk marginaal circus.

Toen ik een verklaring eiste voor haar nogal exuberante outfit, legde hij uit dat ze zelf had gekozen: hij had kleertjes voor haar gehouden en als ze kraaide en lachte had hij geconcludeerd dat ze dat wilde aandoen.

Op mijn to-do lijst: een gesprek met hem over bewustzijn van twee maand oude baby’s en een gesprek met mijn dochter over combinaties van kleuren. We komen er ten gepaste tijd op terug, dat is evident.

7 thoughts on “Als ze nu nog aan een trapeze kon zwieren, ja dan wel.

  1. wacht tot ze 2 en half is en het kot bij elkaar krijst omdat ze absoluut díe trui en dát rokje aan wil doen, dat volledig onverantwoord zou zijn ten aanzien van één ieders ogen en het familiefeest over 5 min begint …
    dus gouden tip; heb het gesprekje zo snel mogelijk!

  2. whahahahahahahahahha; keigrappig toch?
    ik hoor mijn vriendinnen altijd vertellen dat ze kleertjes klaarleggen als hun partner hun kindje aankleedt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *