Werk. Wahey.

Vanmiddag ga ik mee met mijn studenten, want die gaan op uitstap en het is hier vlakbij en het is interessant. Het is meteen mijn eerste werkgerelateerd wapenfeit sinds de geboorte, nu exact 11 weken geleden. En ook sinds even daarvoor, want toen was het al vakantie, natuurlijk. Ge kunt niet geloven hoe erg ik ernaar uitkijk. Want hoe fijn het ook is dat ik zoveel tijd heb voor mijn dochter, en dat het nog even duurt voor ik weer echt aan het werk moet (nog zeven weken), het zal toch deugd doen om weer eens iets anders te doen dan pampers en melk. En weer eens voor heel even te proeven van de job die ik zo graag doe.

Om dat eerste werkmoment te vieren heeft Mira trouwens geslapen van negen uur gisterenavond tot tien na acht deze ochtend. De moeder is dus fris, monter, uitgerust en helemaal in de stemming. Wahey!

2 thoughts on “Werk. Wahey.

  1. Geniet er dus maar tenvolle van en laat ons achteraf eens weten hoeveel gesprekken je gevoerd hebt over je dochter 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *