Stephan.

U moet (MOET!) trouwens absoluut naar de tentoonstelling van Stephan Vanfleteren in het wintercircus. Want Vanfleteren is een zeer goede fotograaf, er hangen een paar bijzonder aandoenlijke portretten (Claus met zijn ogen dicht, manman) en u heeft de kans om het Wintercircus eindelijk eens in het echt te zien (en voor de Gentenaars: en deze keer niet in beschonken toestand in het holst van de nacht na een fuif in de vooruit). Want dat Wintercircus, dat is een prachtig gebouw. Vreselijk verwaarloosd en vervallen, maar nog steeds bijzonder imposant. En daar komt binnenkort een bibliotheekgedoe, met een heleboel andere dingen ook, dankzij het groots opgezette Waalsekrook-project. U wilt toch tegen uw kinderen kunnen zeggen dat u er nog hebt gelopen voor de renovatie, niet?

2 thoughts on “Stephan.

  1. Het gebouw is echt super, ben er reeds meermaals binnen geweest de laatste jaren en het laat steeds een immense indruk na.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *