Make no mistake.

Vergis u niet, lieve lezer. Het is niet omdat ze (a) ziek is en (b) slaapt, dat ge zomaar haar speelgoed gaat afpakken.

het is niet omdat mijn dochter slaapt dat ge zomaar haar speelgoed moogt afpakken, meneer

15 thoughts on “Make no mistake.

 1. oei, dat ging iets te snel. Ik ging nog van: en wat een futuristische add-on van de babybjorn relax??!! En wij ons maar beperken tot zo’n saaie houten boog van babybjorn zelf?!

 2. Wij hebben ook zo’n wipstoel. Ik heb de fabrikant al gemailed met de vraag eentje op mijn maat te maken.

 3. Ben je content van deze wipper? ‘k Heb nog staan twijfelen enkele maanden terug, maar aangezien we er nog één (lelijk gedrocht!) hadden, heb ik het maar niet gedaan, maar misschien ooit, na een derde worp (ooit…)
  Kan je deze ook vastzetten (stil zetten dus) om groenten/fruit in te geven of blijft hij altijd wippen en bewegen?

 4. Neen, groenten en fruit geven wij over het algemeen uit een kommetje op een schaal, dat net iets meer afwasbaar.

 5. Ik vind de baby bjorn een super relax, maar idd heb al gehoord dat ie niet echt handig is om pap in te geven. Maar hij wipt wel als de beste, dus ter entertaining is hij geweldig! Volgende week beginnen wij met papjes, k zal het dan eens uit testen 🙂

 6. Ik vind de baby bjorn een super relax, maar idd heb al gehoord dat ie niet echt handig is om pap in te geven. Maar hij wipt wel als de beste, dus ter entertaining is hij geweldig! Volgende week beginnen wij met papjes, k zal het dan eens uit testen 🙂

 7. De baby bjorn is, naast het borstvoedingskussen, toch één van onze meest gebruikte aankopen geweest. Ons ventje is bijna 17 maanden en gaat er nog steeds regelmatig inzitten om lekker lui tv te kijken 🙂

 8. Ik vond hem heel gemakkelijk en gebruik en onderhoud. Maar eens ze alleen kon zitten vond ze alles wat haar vasthield toch van het goede teveel. Weg baby bjorn dus, weg bumbostoeltje.

 9. ma zeg, is da nu nie om van te smelten!
  zo’n babybjornwipperke is een goeie investering, ik heb mij indertijd laten vangen om een goedkoper te kopen en dat was vrij snel geplooid van al dat wippen.

 10. Trouwens, ook leuk: bij ons is ie denk ik toch niet meer zo stevig als ie ooit was, want Jools trekt hem gewoon constant omlaag. Ze maakt er dus een been -speelgoedje van en vindt dat helemaal geweldig (foto op mijn blog)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *