Kook.

Elke dag, rond vijf uur, is er op de lichtbak een Brits kookprogramma, wist u dat? Chefs die rondreizen bijvoorbeeld en dan eten maken van dat land. De laatste dagen was het Gary Rhodes in India. En vanaf morgen “James Martin’s Favourite Feasts”, en daar gaan ze feesteten maken.
Ik kijk daar alle dagen naar. Dat mag, want Mira drinkt melk rond dat uur en zo leer ik ook nog iets bij. En ik voel mij dan altijd gepriviligeerd: alleen de gepensioneerden en ik hebben daar tijd voor, rond dat uur.

Zeg nu zelf, Lilith, dat is toch een schone reden om uzelf ook een baby en een moederschapsverlof aan te schaffen?

2 thoughts on “Kook.

  1. Awel, ik heb twee weken aan mijn zetel gekluisterd gezeten met een darmobstructie en ik werd bijna zot. Als er ook nog eens een baby aan mijn borst had gehangen was ik waarschijnlijk uit het raam gesprongen van misérie.

    Dat, en ik heb het niet zo voor kaka. 🙂

    Maar binnen een jaar of twee klap ik misschien helegans anders. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *