Meter.

Ik word meter, zeg. Van de kleine Jip, die ergens tussen januari en februari verwacht wordt.
En blij dat ik ben. Want ik heb zelf geen broers of zussen, en bijna al mijn goede vrienden en vriendinnen hebben zelf een hele rits zusjes. Dus ging ik er eigenlijk van uit dat ik pas meter zou worden van één van de kinderen van mijn kinderen.
Maar neen dus! Sinds gisteren kan ik mij mentaal, fysiek en materieel voorbereiden op de komst van Jip. Want een meter, dat dient om een kind te verwennen: met veel aandacht, veel logeerpartijtjes en een massa cadeautjes.
En ik mag een naam kiezen ook. Hoe cool is dat niet zeg.

5 thoughts on “Meter.

  1. een naam? Als in de tweede naam van het kind??? Alsof het nog niet cool genoeg was?! Meter zijn is super fantastisch! Naar de zoo gaan, de sint die kadootjes bij jou afzet voor je metekind….Geniet er van!!

  2. En wij zijn blij dat je aanvaard hebt. Ben er zeker van dat je een goeie meter zult zijn!

    @Jessie: jawel, tweede of derde naam. De eerste proberen we zelf nog te bedenken!

  3. Proficiat! Supercool! En het kiezen van namen vind ik net zo leuk als naar de Ikea gaan, dus als je in dat verband hulp nodig hebt, no problemo :-)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *