Stemt op mij, gij lezers!

www.sitevanhetjaar.be

Zo. We zijn weer genomineerd voor Site van het Jaar, zo blijkt. Normaal gezien besteed ik daar weinig aandacht aan, wegens ik heb te veel andere dingen om me op te concentreren en ik vind dat er andere mensen zijn die het meer verdienen.
Dit jaar echter zit ik aan huis gekluisterd, en heb ik weinig professionele bezigheden. Mijn dochter lacht naar mij, dat wel. Maar ze lacht ook dikwijls naar een pamper vol kaka, dus ik ken mijn plaats in de baby-pikorde. Dit jaar mag u dus wel op mij stemmen, als u dat wilt. Meer nog: stemt Kerygma, gij allen!

Ik sta in de categorie “blogs” en u kunt daar trouwens drie stemmen uitbrengen. Als u niet weet wat nog kiezen, behalve het superevidente kerygma : blog.zog.org en Kruimels. Dienen van zog heeft liever van niet, maar dat is allemaal valse bescheidenheid volgens mij.

Verder, en zo mogelijk nog belangrijker. Vorig jaar werd het project, zomaar eventjes het beste stadsblog van de wereld, schandelijk de alfabetische das omgedaan door een Antwerpse site vol reclame. Dus: in de categorie stadsblogs zou het leutig zijn als u voor Gentblogt kiest. En enkel voor Gentblogt, ha.

Tot slot mogen wij u ook damusic, cuttingedge (beiden cultuur en entertainment) en wannabes (foto) warm aanbevelen.

6 thoughts on “Stemt op mij, gij lezers!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *