Niet.

Kent ge dat, dat ge het even niet meer weet? Dat ge denkt dat alles best wel ok is, en ge dan met een rotklap tegen een muur loopt, waar ge gewoon niet doorheen kunt geraken?

Het is dat, momenteel. En daarom is het hier stil. Ge zult wel zien hoe lang het duurt, maar intussen: hou u in stilte een beetje bezig.

Met andere blogs, bijvoorbeeld. Of door kaarten te bestellen voor mijn lief zijn DVD-opname, op 10 december. Morgen beschikbaar via De Vieze Gasten.

En ondertussen: ik kom terug. I always do.

8 thoughts on “Niet.

  1. ow ja, ik ken het maar al te goed. het uitzitten, ondergaan, laten passeren is in mijn geval dan het enige dat er op zit. courage vooruit hé i.

  2. Ik ben een krak in puzzels en intriges, al zeg ik het zelf 😉 Laat je niet kisten door trieste sites met trieste allusies… Some people need to get a grip, djeezes!

  3. merci voor de lieve woorden, peoples.

    en anje: that would be too much credit. ik lees het occassioneel, en altijd balanceer ik tussen hard uitlachen en medelijden. ik maak mij daar zelfs niet kwaad in, en ik ben nochtans gemakkelijk kwaad.

  4. Beste i., je maakt ons ongerust. Hopelijk is er niets ernstigs aan de hand met je dochtertje of je Lief en is het enkel te wijten aan endogene factoren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *