Start.

Start to run, allemaal goed en wel. Ze zouden beter een podcast maken met start to sleep ne keer 10 uur na elkaar, ge zijt al bijna vier maand, kind.

Zo dacht ik deze ochtend. Het was twintig voor acht. Twintig voor acht, ilse, dat is toch een schoon uur, zeg? Ik hoor het u graag zeggen, lieve lezer. En jawel, jawel, twintig voor acht, dat is een heel schoon uur. Maar niet als het kind pas om kwart voor zeven in haar bed lag, na al wakker te zijn om half zes. En de keer daarvoor om 1 uur. Eén uur, as in: hallo, holst van de nacht.

Ik zeg u: die dochter van mij heeft geluk dat ze zo allerschattigst is, zo mooi, zo vrolijk, zo slim en zo flink. (klik) Anders zou het geen waar zijn, van dat direct vergeven en vergeten.

10 thoughts on “Start.

 1. Ne keer Mira uitlenen aan een lieve babysit om zelf door te slapen?

  Sorry voor je slaapgebrek maar je geestige stijl van schrijven boet er toch nie bij in.

 2. Zo grappig! als ge die podcast ergens tegenkomt laat mij sebiet weten! minioortjes in en… slaaaaaaaaaaaaapen.
  superallerschattigst meisje op de foto’s!

 3. Wah!!! écht zo’n cute baby!!!! En als ge die podcast ergens te pakken krijgt: i’m in! Jools mag het ook dringend eens gaan leren!! * geeuw*

 4. En ook: ik wil ook een baby mét haar!!! Al is zo’n kaalkoppie soms ook wel écht schattig én zacht…Dat kunt ge niet geloven gewoon

 5. Troost u, uiteindelijk komt het er nog van.. ‘t kan lang duren, ik hoop voor u van niet .. maar ze zal er geraken.

  Die van hier waren zo van die super ambitieuze boelekes met als gevolg veel te veel om ‘s nachts te verwerken en daarom onrustige nachten met zo vreselijk veel wakkere momenten…. man man tesamen hebben ze voor ongeveer vier jaar gebroken nachten gezorgd. Maar nu ze alles kunnen dat ze voor ogen hadden, slapen ze dus allebei 12 uur aan één stuk door. Mijn door vermoeidheid moeizaam functionerend hoofd en ik zaten er lang op te wachten.

  Ge kent dat wel geduld enzo…

  Prachtig mieke hebt ge!! Ambitieus mieke misschien?

 6. Absoluut allerschattigst, die dochter van u. En dat slapen, sja, we zullen het er maar op houden dat kindjes die weinig slapen zeer intelligent zijn zeker?

 7. Ik vind dat zeer goed gevonden van die Start to Sleep. Ik ben er zeker van dat zo gauw Evy Gruyaert een baby heeft, dat er onmiddellijk zal van komen!

 8. Ze is idd uiterst schattig!
  ‘k Denk dat de natuur dat speciaal voorzien heeft voor die kinderkes die ‘t wild beest uithangen ‘s nachts, een ferm gezichtje en moeder en vader hebben minder reden om te zuchten zekerst? 😉

  ‘t Betert wel, ooit… courage!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *