Mira en de reis.

Onze uitstap aan zee was trouwens meteen Mira’s eerste reisje. Daarvan gesproken

– baby’s hebben veel grief. Wat ik allemaal moest meesleuren voor 3 dagen, ik had dat helemaal niet zo ingeschat van tevoren. Baby’s zouden standaard met een portebagage en zo een box voor op het dak moeten komen. Voor het grief in te steken é, niet de baby. Dat zou gelijk helemaal verboden zijn door kind & gezin.
– Mira is niet zo’n baby die zich vlotjes aan nieuwe situaties aanpast. Hoewel ze vrolijk en blij was, was het toch te merken dat ze ietwat van slag was: slecht slapen, niet vlot drinken, opeens een dutje doen van bijna vier uur overdag. En toen ze thuis was een hele middag doodcontent gewoon liggen en zitten rondkijken. Yes, I know this house, zag ik haar denken.
– Een reisbed heeft gaasjes aan de zijkant. En Mira krabt daaraan. In het midden van de nacht. Op dertig centimeter van mijn hoofd. Joy!

One thought on “Mira en de reis.

  1. ow ja, dat krabben aan het reisbedje (koelstra??) doet Jools ook! En na een tijdje als dat niet genoeg lawaai meer maakt, dan pakt ze haar tut en ramt ze daarmee heen en weer…een volleerde hooligan i tell ya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *