En we zijn vertrokken.

Vanavond, 20.40h op Canvas, aflevering 1 van het nieuwe seizoen van Zonde Van De Zendtijd. Ik kan u alvast even meegeven dat mijn lief
– bewijst dat bakkebaarden uitstekend assorteren met een bumba-pak. noni.
– minder bekend is dan u misschien zou denken. Maar toch nog steeds bekender dan ik voor mogelijk hield. Ik hou mijn hart vast voor de komende weken.
– weigerde het blauwe hemdje dat hij bij de opnames droeg achterover te drukken voor thuis. Terwijl iedereen ondertussen wel weet dat blauwe hemdjes de rode draad door mijn liefdesleven zijn. Poeh aan principes!
– bijna even goed gedichten kan schrijven als van ostaijen.

Kijken! Vanavond!

10 thoughts on “En we zijn vertrokken.

  1. Ik hoorde hem vanmorgen op de radio zeggen dat deze reeks zo goed gaat zijn als de compilatieaflevering van vorige keer. We zijn benieuwd!

  2. Tof! Ik ga ook zeker kijken zenne!
    (met minstens een stuk of tien onderbrekingen want lachen + baby dat is niet goed voor mijn blaas)

  3. I., ik ben jou beginnen lezen via Henk en nu had ik zonder jou zelf bijna de eerste aflevering gemist. Je hebt me al doen lachen en huilen, zo meegesleept als ik ben door je schrijfsels over Mira, en dat ondanks het feit dat ik mezelf graag als een echte vent zie.

    Bedankt voor de tip!

  4. Er is een nieuwe alles kan beter in de maak…maar dan nog beter. Klasseventje da ge heb! Jammer dat Antje de boeck er niet echt bij stond ^^

  5. serieus? is dat uw lief? grappig, euh, ik bedoel gewoon: ik ken diene van op tv en ik lees hier bij u soms mee, en nu ineens zie ik dat er een link is. tof zeg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *