Ik ga dan wel niet meer uit, ik moet toch nog altijd lachen met Jeroen zijn nieuwsbrieven.

De nieuwsbrief van de video. Elke week opnieuw een grijnslach, die u gratis voor niks cadeau krijgt.

Sommige mensen leven alsof het leven een soort 123-piano is. Kent u dat, 123-piano? Dat kinderspel waarbij één iemand, met zijn gezicht naar de muur gekeerd, drie keer op de muur kletst, daarbij luidkeels \”123 piano!\” brullend, terwijl de anderen vanaf een bepaald punt de muur naderen. Dan draait de persoon aan de muur zich om en iedereen die hij (of zij) dan nog ziet bewegen moet terug naar het vertrekpunt. Diegene die eerst aan de muur geraakt zonder in beweging gezien te worden, is dan gewonnen en mag op haar (of zijn) beurt het 123-piano-scanderen starten. 123-Piano dus.
En dus er zijn dus mensen die leven alsof het leven een soort 123-piano is. Ze proberen snelsnel ergens te geraken, maar van het ogenblik dat iemand dat ziet, doen ze alsof ze toevallig stilstaan en gebaren ze van krommenaas. En eens ze zijn waar ze wilden geraken, doen ze niets liever dan anderen te verwijten dat die daar ook willen geraken. Nu, voor die mensen die dus denken dat het leven een soort 123-piano is, hebben we een misschien pijnlijke doch wel noodzakelijke boodschap, en wel deze: het leven IS geen soort 123-piano. Het leven is ook geen soort tikkertje en al helemaal geen dikke Bertha, het leven is veel eerder een soort Schaar Steen Papier.

En nu we het toch over kansspelen hebben, de kans dat de heren van Quinten Quist een drumstel meenemen voor hun optreden in café video is eerder klein. Quinten Quist staat immers voor electronica met vette knipogen naar de new wave en andere 80ies-idiomen. Ze komen uit Nederland, studeren in Gent, en staan morgen in hun eigen stamcafé op het podium. Welkom!

woensdag 6 januari, 21.30
Live @ café video
Quinten Quist
www.myspace.com/quintenquistmusic
toegang gratis
café video – oude beestenmarkt 7 – 9000 gent
www.cafevideo.be

One thought on “Ik ga dan wel niet meer uit, ik moet toch nog altijd lachen met Jeroen zijn nieuwsbrieven.

  1. Haha! Dikke Bertha! Ik was dat al helemaal vergeten dat spel. Het leven is soms ook dassenroof en ‘ik zit in groen’. Deze middag nog ‘ik telefoneer naar’:-). Waar is den tijd…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *