Coolness, I tell you.

Is het lang geleden dat ik het over mijn fantastische dochter heb gehad? Neen? Ah, het is mijn blog, dus ik doe toch mijn goesting.

Echt, serieus, zo’n baby van zeven maand: het is een grief om in huis te hebben. En er verandert zoveel, op een paar weken tijd.
Ze kan al een poos zitten, maar nu kan ze dus van eender welke positie naar zit en dan naar kruipen. Coolness, I tell you: ge zet het kind op de grond, ge strooit er wat speelgoed rond en ze houdt zichzelf bezig. Daarnaast brabbelt ze de hele dag door en gromt als een leeuw bij alles wat ze doet. En dat is zo ongelooflijk schattig, ge hebt daar geen gedacht van. Verder: ze zit nu in de buggy. Ik geef u even tijd om dat te laten inwerken. Ze. Zit. In. Een. Buggy. Met haar twee mini-handjes op de baar, en dan vreselijk ernstig rondkijken. Een beetje streng zelfs, maar hilarisch, dat is het. Ze is ook verzot op uitstapjes, tegenwoordig: gaat gezwind overal mee, eet overal wat ge in haar mond lepelt en doet middagdutjes. Van twee uur.
Mijn dochter is cool, jawel. En superlief. En zo schattig, het is ongelooflijk.

En nu ik dat allemaal opgeschreven heb, kan ik dat deze nacht lezen als ze haar truuk van de vorige nacht weer zou herhalen. Als ge van drie tot vijf opzit met een actieve baby die niet meer wil slapen, dan vergeet ge namelijk al eens dat ze cool en schattig is.

5 thoughts on “Coolness, I tell you.

 1. een tip die ik moet onthouden. en het tekstje dan op mijn nachttafel leggen misschien moet er nog een uber-schattige foto bij .

 2. echt, ik raap -as we speak- al m’n resterende hersencellen die nog niét tot pulp gemalen zijn, samen om een coherente reactie te schrijven.
  Way to go Mira!
  Hier moet ik het nog doen met van tijd 2 voedingen per nacht, buggerz.
  *mantra modus* this too shall pass, this too shall pass,…

 3. echt waar ilse, de verwondering blijft, want volgende week kan ze weer iets nieuws en anders en volgende maand weer en straks gaat ze lopen (niet stappen, i tell you) en ben je verwonderd als je haar op een plek vindt waar je ze niet had achtergelaten (lees boven bijvoorbeeld…) en dan begint ze te praten en verbaast ze jullie met de ubercoolste uitspraken…
  Echt waar, het stopt niet! Het wordt alleen nog plezanter!!

 4. Ik ben blij dat die van u ook gromt. Ik begon al te denken dat er iets mis was met Pia omdat ze haar dag al grommend doorbrengt. Maar blijkbaar is dat dus gans normaal. Oef.

 5. Haha! Jitse heeft ook KEI lang geen enkel geluid voortgebracht buiten het grommen als een leeuw. Tegenwoordig doet ze aan “inward singing” (zoek maar es op djoetjoep). Ook zeer speciaal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *