Geniaal!

Als ik vanzeleven nog een kind maak (don’t get your hopes up, peoples, maar ge weet nooit), dan wil ik zo’n wieg voor hier in de living. Geniaal is het, absoluut geniaal. Een stoel! En tegelijk wiegt ge de baby! En als ze groter worden kunt ge er een gewone schommelstoel van maken.

via irene

9 thoughts on “Geniaal!

  1. heel mooi & gezellig ! maar ‘t er gaat niets boven een familiewiegje vind ik, waar uw man en schoonmoeder nog in gelegen hebben als boeleke. Dat schept een ander perspectief op die mensen. Die andere mooie wieg, die is ontworpen door de broer van mijn beste vriendin! wow, wat klinkt dat melig ‘mijn beste vriendin’, maar ze stamt dan ook uit een tijd dat je dat kon zeggen ‘jij bent mijn beste vriendin’.

  2. Als er vanzeleven nog een kindje komt dan zal je toch heel voorzichtig moeten zijn dat uw felle dochter uw boeleke in al haar enthousiasme niet uit de wieg schommelt :-p

  3. Die wieg lijkt mij toch alleen geschikt voor eerste kindjes. Oudere broer(s) en/of zusje(s) zullen dat rap als klimrek gebruiken (als ik mij zo mijn kroost herinner toen ze klein waren …) en dan weet ik niet of dat zo veilig is voor de pasgeborene.

  4. Oh, en bij de link die Lien geeft over die andere wieg, is die foto helaas niet zichtbaar. Enkel een schamel rood kruiske.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *