In de kleerkast.

Al twee weken duurt het nu, dat uitmesten van de kleerkast: sorteren wat past, wat niet past en wegmag, wat niet past en kleurrijk genoeg is voor de verkleedkoffer,…
Voorlopig kunnen we al twee conclusies trekken:
1. the little black dress is wel degelijk de basis van elke evenwichtige garderobe. Vandaar dat ik er blijkbaar acht heb.
2. het aantal joggingbroeken en pyjama-bottoms in uw kleerkast stijgt schrikbarend hard als ge een baby hebt. En op allemaal zitten groentenpap-vlekken die er nooit meer uitgaan.

One thought on “In de kleerkast.

  1. Heb na het lezen van dit bericht zeven (zeven!!!) broeken naar de kringloopwinkel gedaan. Floeren broeken en jeansen. Eindelijk. Had ik al heel lang moeten doen, want de stapel reikte tot tegen de onderkant van het schap boven het broekenschap. En een nieuwe broek die al een paar weken te lang lag te wezen heb ik korter gemaakt. Eindelijk weer een fatsoenlijke draagbare jeans in mijn rek. (Maar dat het toch maar rap jurkjesweer wordt, want nu heb ik officieel meer jurkjes dan broeken denk ik. Zomerjurkjes that is. Geen winterjurkjes.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *